Parempaa pizzaa kotona -kirja

by Jukka Salminen

No nyt sitä saa! Tilaa nyt jokaisen koti-pizzaiolon merkkiteos "Parempaa pizzaa kotona" vaikka isänpäivä/joululahjaksi tai itselle! Kirjassa on upeiden kuvien ja loistavan designin lisäksi tietysti useita erilaisia taikinaohjeita, reseptejä eri tyylisiin pizzoihin ja jokaisen kotikokin ABC kuinka tehdä helposti ravintolalaatuista pizzaa omassa keittiössä. 

Aloitin suunnittelemaan kirjaa jo pari vuotta sitten kun ystäväni Laine Publishingin Jonna ehdotti yhteistä projektia ruokakirjasta. Vuoden verran piti ensin kerätä rohkeutta ennen kuin uskalsin lähteä aika ISOON projektiin! Näin lukee kuitenkin kirjan takasivulla:

"Jukka Salmisen Parempaa pizzaa kotona on perusteos jokaiselle pizzan ystävälle. Nimensä mukaisesti se kertoo, kuinka omassa keittiössä ja tavallisilla ruoanlaittovälineillä voi saada aikaan täydellisen pizzaelämyksen. Kirja pureutuu pizzakokin tärkeimpiin apuvälineisiin ja pizzan peruselementteihin: taikinaan, tomaattikastikkeeseen ja täytteisiin. Se tutustuttaa lukijat niin Napolin kuin New Yorkinkin pizzaperinteisiin ja antaa ohjeet 6 eri pizzapohjaan sekä 27 herkulliseen pizzaan – höysteitä ja drinkkejä unohtamatta."

Ja olihan siinä hommaa. Siis aivan älyttömästi! Mutta nyt se on kohta toivottavasti myös juuri sinun käsissäsi ja toivottavasti onnistut mun ohjeilla ja resepteillä tekemään juuri sitä parasta pizzaa keittiössäsi! Ajatus siitä tuntuu todella hyvältä ja olen aivan käsittämättömän ylpeä tästä kaikesta!!